NOVOSTI / 23.03.2013.

Bojana Vasiljević uspešno debitovala u IFBB fitness pro league!

Naša profesionalna Fitness takmičarka 23.marta 2013. je napravila svoj IFBB PRO Figure debi na prestižnom takmičenju "Governors Cup" u Sacramentu.
Koliko je ovo takmičenje značajno govori činjenica da su karte za polufinale i finale u Crest Teatru bile nedeljama pre takmičenja rasprodate.
Konkurencija je bila i vise nego žestoka, tako da se plasman u finale, medju top 6 smatra izuzetnim uspehom za debi u Pro League. Konkurentkinje su bile već dobro poznate takmičarke sa izuzetnim uspesima, kao na primer:
1. Heather Dees-prošlogodisnja pobednica istog takmičenja
2013 Arnold Classic Figure Internacional 2nd
2012 Sheru Classic IFBB Pro Figure 4th
2012 IFBB OLYMPIA WEEKEND -4th
2012 New York Pro Championships -2nd......

2. Mallory Haldeman, visoko plasirana na brojnim takmičenjima:
2013 Arnold Classic Figure International 5th
2012 IFBB Olympia 5th
2012 IFBB Tournament of Champions Pro Figure 2nd
2012 IFBB PBW Tampa Pro.....

Takođe i veoma iskusne konkurentkinje sa već nekoliko Profi pobeda dobro poznate: Wendy Fortino, Victoria Adelus, Monica Labriola.
Veoma je značajan sudijski komentar koji je objavljen na portalu - hardbody.com koji o našoj takmičarki govori definitivno kao o velikom pozitivnom iznenađenju na koje niko nije računao, jer je ipak ovo njen prvi profesionalni nastup:
"Bojana was a bit of a surprise to many. She’s not a familiar name to the figure stage but proved she can more than hold her own. She has a super tiny waist and definitely makes you do a double take. Bojana needs to look at a different cut of suit and work on her posing a bit".

Originalni članak možete pogledati ovde: http://www.hardbodynews.com/2013/03/23/2013-governors-cup-ifbb-pro-figure-results-review/#ixzz2QkladmJu

Ovo će definitivno biti dobra odskočna daska za našu takmičarku, jer već sledeći nastup treba da bude 25.05.2013. GNC 2013 IFBB CALIFORNIA STATE PRO FIGURE CHAMPIONSHIPS "Olympia Qualifier"

Bojana Vasiljević
Bojana Vasiljević
Bojana Vasiljević
Bojana Vasiljević
Bojana Vasiljević
Bojana Vasiljević
Bojana Vasiljević
Bojana Vasiljević

Sport Supplement