Bojana Vasiljević

Bojana je od ranog detinjstva bila posvećena sportskom načinu života. Od svoje treće do dvanaeste godine bila je član i nagrađivan takmičar gimnastičkog kluba "Partizan". Posle raspada kluba, sticajem okolnosti postala je član Atletskog Kluba "Šabac" i uspešno učestvuje na takmičenjima u disciplinama sprint 60 i 100 metara. Konjičkim sportom se bavila od ranog detinjsta zbog porodične tradicije i velike ljubavi prema konjima. Za takmičarski Fitness se zainteresovala tokom studranja na Fakultetu Sporta i Fizičkog Vaspitanja Univerziteta u Beogradu, gde je i diplomirala sa radom upravo na temu iz te oblasti: "Planiranje takmičarskog mezociklusa u Fitnessu za žene", koji je uspešno i odbranila 2010.g pod rukovodstvom mentora Prof.dr.Stanimira Stojiljkovića.
Bojana se početkom 2011.g seli u Los Anđeles gde počinje sa radom kao personalni trener u čuvenom Gold's Gym-u, dobija IFBB Pro Card i nastavlja karijeru u profesionalnoj ligi.
U sportskoj karijeri Bojane Vasiljević do sada je bilo približno oko 60 takmičenja u Fitnesu i skoro isto toliko osvojenih odličja, neka od najvažnijih su:
- Zlatna medalja i pobednik IFBB Državnog prvenstva
- IFBB Balkanskog Prvenstva
- NPC STEVE STONE METROPOLITAN CLASSIC - New York USA
- Srebrna medalja i vicešampion IFBB Svetskog Prvenstva
- IFBB Svetskog Kupa
- IFBB Arnold Classic USA
- Bronzana medalja na IFBB FIT PARADE, Budimpešta, Mađarska
- Finalista: IFBB Evropskog Prvenstva, IFBB Pro Governors Cup, IFBB Arnold Classic Europe

Bojana Vasiljević

Sport Supplement